Onze praktijk

Hartelijk welkom bij onze website. Wij richten ons op vroegtijdige ondersteuning bij klachten door overbelasting in het dagelijks leven.

Kortstondige drukte en een veelheid aan opgaven, kan mensen stimuleren om creatieve oplossingen te vinden en goed te presteren. Maar langdurige overbelasting kan leiden tot angstklachten, burn-out, somatisering en depressie. Wij helpen je graag om dit te leren vermijden.

Je hebt het in zich, om wijze keuzes te maken en verdere ontregeling of opeenstapeling van klachten te voorkomen. Onze integratieve coaching kan u daarbij helpen. Wij hebben, indien u flexibel bent qua dagen en tijden, geen wachtlijsten. Het intakegesprek kan in veel gevallen binnen een week gepland. Neem vrijblijvend contact op met ons op voor een van onze counselor coaches.

Er zijn veel redenen om met counseling te beginnen en daar baat bij te hebben. Deze zijn voor iedereen individu anders, maar vaak voorkomende thema’s zijn: stress-klachten, psychosomatische klachten, burn-out preventie, dertigersdilemma, vijftigersdilemma, onrustgevoelens, levensfaseproblematiek (identiteit, zingeving), verstoorde work/life balance.

Let wel, integratieve coaching zich vooral op jouw eigen mogelijkheden, kracht en vaardigheden. De mens is zelfhelend. Alle hulpbronnen zijn aanwezig om de gewenste verandering tot stand te brengen. We kunnen dit ondersteunen, door jou in dit proces te begeleiden.