YouTube – Jordan Peterson: How to stop rotting away at home

Jordan Peterson predikt streng maar vol compassie met zijn ‘call for action’. De redenatie is simpel. Wat ons interesseert, leidt ons op de weg naar zelfverwerking. Dus gaan we het avontuur aan, maar wat weten we nu helemaal? Als stuntelende idioten worden we door schade en schande wijzer. Wederom verwijst hij naar Jung, met het omcirkelen van onze bestemming. En terwijl we blunderen en fouten maken, komen we dichter bij onze levensdoelen. Als we tenminste  blijven proberen, plannen maken, perfectionisme overwinnen, de wereld ingaan. Jordan Peterson is een man met strakke kaaklijn en diepe stem die zegt wat hij denkt: niet altijd politiek correct, maar wie zat daar sowieso op te wachten?

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s