YouTube review – The power of kindness, Piero Ferrucci

‘We leven’, zegt Piero Ferrucci, ‘in een ijstijd van het hart’. Eigenschappen als hardheid, zakelijkheid, efficiëntie, achterdocht en daadkracht worden geprezen en aangeleerd, terwijl eerlijkheid, vertrouwen, warmte, goedgeefsheid, en geduld vandaag de dag ‘niet goed in de markt liggen’. Simpele vriendelijkheid wordt vaak gezien als toch een beetje dom en naïef…

Op indrukwekkende wijze houdt Piero een vriendelijk en goed onderbouwd pleidooi voor: “The power of kindness“. Piero is de voornaamste leerling van Assagioli. Bekend terrein voor integratieve counselors: Assaglio ligt mede aan de basis van de Humagination van Jan Rademaker (Nederlandse Academie voor Psychotherapie).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s