Youtube review – Huiswerkopdrachten voor counseling cliënten

Een cliënt komt doorgaans niet naar counseling voor informatie, maar wil veranderen. En iemand komt het sneller van een probleem af, door nieuw gedrag of door nieuwe gevoelens feitelijk te ervaren. Dit kan binnen de sessie, maar ook door huiswerkopdrachten. Deze kunnen verrassende vormen aannemen, zeker in de traditie van Milton Erickson. In de volgende lange videoles gaat Jeffrey Zeig (toen directeur van de Erickson Foundation) hier dieper op in, met aansprekende voorbeelden.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s