YouTube review – ‘That little self, inside of each one’

Zelden zie je een counselor zo gedreven, efficiënt en liefdevol als Virginia Satir. Het volgende fragment van 2 minuten gezinstherapie raakt mij. Een overbelaste vader in een gezin met een mishandelende moeder, oefent tijdens de sessie een nieuwe manier van praten met zijn kinderen.

De toelichting van Virginia Satir heb ik uitgeschreven omdat ze mij inspireert: It is so important, and of course I feel so much, about that little self inside of each one, which has gotten covered up or stunted, in their growth and is waiting there to be opened. …. That’s what we are playing with all the time, in a good way, helping the energy of each person in each way, to open and to flower.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s