YouTube review – Faciliteren van innerlijke verandering

John Grinder, de zelfverklaarde uitvinder van NLP, is een zelfbewuste man. Toch krijgt hij het voor elkaar om in een klassiek geworden sessie zich volledig in dienst te stellen van de innerlijke verandering van een cliënt. De volgende sessie duurt ruim 30 minuten.

De laatste 15 minuten zegt John niets. De cliënt onder hypnose bereikt wat ze wil bereiken en nodig heeft. Naar mening van John deed de cliënt 99% van het werk. Deze echter loopt over van dankbaarheid. Wat gebeurt hier? Innerlijke genezing? Hocus pocus? Of het tonen van ultiem respect aan de kracht en zelfredzaamheid van de cliënt?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s